JORDI GALO I “LOS MAYAS”

Ara tinc un programa de ràdio, es diu Efecte Macguffin. És un programa d’humor de pensament escèptic. I l’últim dia vam parlar dels Maya… i tinc una relfexió sobre els Maya, aquella civilització que mos va deixar una abella famosa i una prenda de licra.
Doncs, segons els Maya, al 2012 s’acaba el món.
2012, això ja està aqui. Però tal com ho veig jo, ens ho hem de prendre en positiu. Cauran boles de foc aniquiladores. Sí. Però deixaran d’emetre “Sálvame” ( tot i que segur que Belen Esteban es salva…).
A mi m’agrada més la fi del món, però més rotllo a lo Armageddon. Sóna més a fi del món. ¡Armageddon! És com si et caigués l’armari roper de Fernando Romay al damunt.
Quan arribi el delicat moment de morir tots, teniu que saber com comportar-vos. Aquest és el meu missatge apocalíptic:
Amics, s’ha de confiar amb els mayes que van predir la fi del món, malgrat el seu mal gust pels barrets.
Permeteu-me uns consells per a quan arribi la fi del món: Amics del sexe masculí, sabem que ens toca morir. Ens toca morir i no costa res posar una rentadora el dia abans, d’acord? No fa falta morir amb uns calçotets decorats amb les cares de Bélmez. El calçotet llimpio no et salvarà, però la teva mare morirà contenta. Porten tota la vida dien-te que et possis una muda llímpia per si passa alguna cosa.

Parlant de mares; recomano que arribat el moment dubteu del seu criteri com a expertes en “armagedones” perquè a elles els hi agrada treure-li importància a les coses. Si tu li dius: MAMA EL TERRA DE LA CASA S’ESTA OBRINT I HIHAN BOLES DE FOC QUE ESTAN AXIXARRANT LES CORTINES! És la teva mare, no et dirà: BUENO FILL, TAMPOC ÉS LA FI DEL MÓN. Doncs aquell dia sí.
Recordeu que les mares no són perfectes, s’equivoquen. Recordeu que de vegades van al llit amb els vostres pares.

Una vegada morts vos trobareu amb dues cues. Una anirà al cel i l’altra anirà a l’infern. Com sabrem quina és quina? Doncs heu d’escollir la que no té regidors d’urbanisme!
Si esteu preparats, la fi del món mola. Això sí, si el judici final vos pilla a Espanya, tal com està la justícia, ja vos podeu preparar per a l’eternitat!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: